İlkkurşun Ortaokulu

Vizyon: Akademik alandaki üstün başarıları, sosyal, kültürel, sanatsal etkinlikleri ve öğrencilerine sunduğu çağdaş eğitim ortamıyla adını duyuran Türkiye’nin sayılı ortaokullarından biri olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimiz, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceri kazanmalarını, bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olmalarını, yaşadığı çevre ve toplumla iyi ve olumlu iletişim kurabilecek davranışlar kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanında, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın kişiler olmalarını, çağdaş, laik, demokrat, sosyal bir hukuk devletini benimsemelerini, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 07.50-13.30 13.50-19.25
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda masa tenisi, voleybol egzersiz çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Atak Projesi kapsamında okulumuzda müzik ritim grubu çalışmaları devam etmektedir.

WEB - https://ilkkursunortaokulu.meb.k12.tr

Adres - BARIŞ MAH. 4544 SK. İLK KURŞUN ORTAOKULU BLOK NO: 11 KARABAĞLAR / İZMİR

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - 4544 Sokak No:11 Barış Mah. KARABAĞLAR ZEREK Petrol´ün 500 Metre aşağısında Sağ tarafda kalıyor.

Adres - BARIŞ MAH. 4544 SK. İLK KURŞUN ORTAOKULU BLOK NO: 11 KARABAĞLAR / İZMİR

Ulaşım Okulumuza Konak merkezden 550-588 ve Üçyol´dan 556 nolu Otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Konak Merkeze 5 Km.