SPEAKING ENGLISH IS FUN!   ID CARDS ARE READY!

SPEAKING ENGLISH IS FUN! ID CARDS ARE READY!

İngilizce öğretmenimiz İrem Ay AKCA ve sınıfı 5/B İngilizce öğrencileri İngilizce dersinde speaking(konuşma) ağırlıklı etkinliklere devam ediyor. 5/B İngilizce sınıfı öğrencileri evde ödev olarak devasa İngilizce kimlik kartları hazırladılar ve bu kartları derste speaking etkinliğine entegre ettiler. Öğrenciler hazırladıkları ID CARD ile kendileriyle ilgili yazdıkları bilgileri kullanarak birbirlerine İngilizce sorular sordular ve sorulara İngilizce cevap verdiler. Her bir öğrenci söz alarak bu etkinliğe katılım gösterdi. İngilizce konuşma etkinliği etkili bir şekilde tamamlanmış oldu. Çok verimli ve eğlenceli bir çalışma olmuş oldu. Her öğrenci sırayla tahtaya gelip kendini tanıttı. Ufak tefek hatalar oldu ancak bu hatalar belirlenip hep birlikte düzeltildi. Katılım gösteren öğrenciler ödüllendirildi. Seneye çok enerjik ve hızlı başlayan 5/B İngilizce sınıfı olarak emeklerinden dolayı öğretmenimiz İrem Ay AKCA’ya çok teşekkür ederiz.

26.09.2023 155

26-09-2023