Hayalden Kaleme ‘‘ From DreamTo Pen’’ eTwinning projesi

Proje ortağı öğretmenimiz Seniha Kulaklı tarafından yürütülen projemiz, yerli ve yabancı 10 farklı okuldan öğretmenlerin katılımıyla yürütülmektedir.

29.03.2023 155

Projemiz; öğrencilerin hayal güçlerini kullanarak düşünme, muhakeme etme, tartışma ve yazma becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir. Proje hedeflerine ulaşırken katılımcılar proje logosu ve afişi tasarlayacak; kendilerini, okullarını ve şehirlerini tanıtacaklardır. Yazacakları fabl hikaye ve günlükleri e kitap olarak yayınlayacaklardır. Öğrenciler çalışmalarında İngilizce ve Web 2.0 araçlarını kullanarak hem dil becerilerini hem de teknoloji becerilerini geliştireceklerdir. Projemiz boyunca tüm çocuklar aktif bir şekilde rol alacaklardır. Akran destekli öğrenme ile iş birliğine dayalı ortak ürünler oluşturacaklar. Bu esnada da kaliteli zaman geçireceklerdir.